Sök jobb på Chas

Chas Visual Management är ett konsultbolag med fyra arbetsområden programmering, interaktionsdesign, utbildning och management. Vi sätter konsulterna först och arbetar för att vidareutveckla våra konsulter åt det håll de vill.

Idag arbetar vi med flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, som tex DICE/EA och Spotify, och kan erbjuda en stimulerande miljö för dig som vill utvecklas och växa med likasinnade. Våra konsulter sitter både in-house men även ute hos kund.

Vi letar just nu efter nya konsulter som är intresserade av att utvecklas inom områden så som design, programmering eller management.

Vi letar efter dig som är nyfiken och vill lära dig mer, men har en hel del erfarenhet sedan tidigare. Vi tar för givet att du kommer att ha ett utbyte med oss som finns här och ta till dig ny kunskap. Du tycker om att arbeta flexibelt och med frihet under ansvar i projektform. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan pingis- eller biljardrunda på kontoret.

Då vi på Chas arbetar mycket med CSR (Corporate Social Responsibility) tycker vi det är viktigt att även du har ett socialt engagemang och tycker om att hjälpa andra.

Våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, vilket innebär att du behöver behärska svenska mycket bra.

Jobbansökan