VI GILLAR INNOVATION

OCH GOTT FREDAGSFIKA

Sök jobb hos oss

Är du en grym Frontend-utvecklare, en kick-ass art director, en helt magisk projektledare, stentung .Net-utvecklare eller kan du kanske Open Source-tekniker på dina fem fingrar? Chas är alltid på jakt efter nya talanger att anställa, är du en av dem? Skicka en ansökan på någon av våra lediga tjänster!

Chas strävar efter att vara ett jämställt företag och anställer gärna kvinnor.

Chas söker alltid talanger

Hittar du ingen tjänst här nedan som passar? Tveka inte att skicka in en spontanansökan till våran talangpool!

Erfaren .NET-utvecklare

Vi söker drivna .NET-utvecklare som har ett antal års erfarenhet och vill sitta med spännande uppdrag bland Sveriges mest intressanta kunder.

Läs mer

Frontend-utvecklare

Nu letar vi på Chas efter ett nytt stjärnskott till teamet. Vi vill ha en frontend-ninja som brinner för utveckling, som tror eller vet att konsultrollen passar perfekt.

Läs mer

Interaktionsdesigner

Är du en interaktionsdesigner / UX som jobbar väl och tydligt med wireframes? Har du förmågan att designa användarvänliga gränssnitt utifrån avancerad funktionalitet? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt så väl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig!

Läs mer

Java-utvecklare

Är du en erfaren Java-utvecklare som söker nya utmaningar? Tycker du om att lösa komplexa problem tillsammans med ett team? Vill du vara med och styra din egen karriärutveckling? Bra, fortsätt läsa!

Läs mer

Mobil-utvecklare

Vi letar just nu efter nya konsulter som är intresserade av att mobilutveckling i allmänhet och iOS-utveckling i synnerhet. Det är ett krav från vår sida att man tidigare har arbetat med objective C och gjort iPhoneappar samt meriterande ifall man arbetat med Android eller ren webbutveckling i PHP eller Java.

Läs mer

PHP-utvecklare

Är du en PHP-utvecklare som brinner för webbutveckling? Har du förmågan att lösa även de mest komplexa utmaningarna? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt så väl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig!

Läs mer

Om Chas

Chas är ett IT-konsultbolag som ofta arbetar med flertalet av Sveriges mest avancerade webbsystem och projekt. Chas erbjuder en mängd tjänster inom IT med Programmering, Management, Interaktiv Design och Utbildning som huvudområden.

Oavsett om du behöver hjälp med att ta ett projekt från start till mål eller med kompetens inom ett specifikt område hjälper vi gärna till.

The Drowning Spotify
Easy
Hero Dice

Interaktionsdesignkonsulter

Jesper Nylund

Interaktionsdesign

Under min tid på Chas har jag fått stora möjligheter att utvecklas inom både nya och gamla områden. Mitt senaste uppdrag som AD/grafiker för en stor TV-leverantör har varit enormt spännande och utvecklande. Jag har fått arbeta med allt ifrån utformning av gränssnitt och appar till förpackningsdesign och produktutveckling.

Jag har ett stort intresse för miljö- och utvecklingsfrågor, något som jag också kombinerar med arbetet inom Chas miljöprocess och CSR-portfölj. Ibland blir det också Korpen-match med Chas eminenta innebandylag Team 1337!

Open source-konsulter

Anton Berner

Open Source-konsult

På Chas får jag möjligthet att jobba med de tekniker, branscher och kunder som jag tycker är roliga och spännande. Kulturen på Chas passar även mig väldigt bra, det är konsulten i fokus som gäller och alla är villiga att dela med sig av kunskap och hjälpa till.

Utöver min roll som konsult är jag även ansvarig för att fixa events för konsulter, allt från after works till klättring.

Front end-konsulter

Kim Palmäng

Front end-konsult

Som konsult på Chas har jag fått möjligheterna att utvecklas och bredda min kompetens inom front end-utveckling. På mitt senaste uppdrag fick jag utvecklas inom testning som också är en mycket viktig del inom all utveckling.

Atmosfären på Chas passar mig utmärkt då alla är trevliga och hjälpsamma.

På min fritid ägnar jag mest tid till familjen men försöker även att undvara tid till att lära mig mer om de senaste teknikerna

Javakonsulter

Sanna Brookstein

Javakonsult

Jag arbetar gärna med avancerade lösningar hos stora kunder som statliga myndigheter och tar mig gärna an helhetsuppgifter som inkluderar både front-end och back-end. Hos Chas får jag den typen av uppdrag.

Chas är har en välkomnande kultur som ser och tar tillvara varje individs styrkor. Som konsult får jag inblick i olika branscher och samhället. Det är oerhört lärorikt och utvecklande för mig som individ.

Jag blir en bättre konsult av att arbeta hos ett företag som värnar om att jag ska ha tid till sådant som får mig att må bra. Som att baka, jogga och hänga med familjen.

.Netkonsulter

John Petroff

.Netkonsult

Som .Net-utvecklare hos Chas får jag jobba med både stora etablerade, och små innoverade kunder. Arbetsuppgifter skifta från transaktionsintensiv back end till grafisk front end i Unity 3D. Chas kundbas innehåller flertalet kända varumärken och jag som konsult har goda möjligheter att välja vilka kunder jag helst vill arbeta tillsammans med.

Det känns skönt att arbeta hos Chas då det finns en stor respekt för individens arbetstider och för att arbetet aldrig går ut över fritiden. Det ger mig tid till både friluftsliv, interaktiv teater och möjligheten att bidra till kulturverksamhet på frivillig basis.

Jobba hos oss

Vi söker dig som gillar att ta sig an en utmaning och lösa uppgiften. Som anställd på Chas får du jobba med spännande kunder och utmanande uppdrag på ett företag som jobbar i teknikens framkant med Dig, konsulten, i fokus.

Att ha IT-konsulter på hög nivå är Chas huvudfokus, men det finns även ett stort samhällsengagemang i företaget. Engagemanget tar sin form av Corporate Social Responsibility projekt, som Chas sponsrar och driver, samt att medarbetare engagerar sig ideelt vid sidan om arbetet.

Låter det kul? Sök jobb hos oss!

Konsulten i fokus

Spännande uppdrag

Med många av marknadens mest spännande kunder i vårt register kan vi lova utmanande och intressanta projekt.

Lönetrappa

För att främja jämlikhet och motverka risker med diskriminering har vi skapat en kollektiv lönetrappa som gäller alla våra medarbetare oavsett befattning.

Demokratiskt företag

För oss är det viktigt att det är högt till tak och alla kan göra sin röst hörd.

Minimal övertid

Hos Chas känner du till dina arbetstider och slipper vara rädd för överraskningar i form av plötslig övertid eller omkastade scheman.

Friskvårdsbidrag

Det är viktigt att ta hand om både kropp och hjärna för att må bra. Vi vet att våra medarbetare har roligare på arbetet och gör ett bättre jobb om de mår bra. Friskvårdbidraget är ett sätt att ta hand om våra anställda.

SL-kort

Chas anställda får subventionerade SL-kort. Det är inte bara en förmån för de anställda, det är även ett bidrag från oss för en bättre miljö genom ökat nyttjande av kollektivtrafiken.

Samhällsengagemang

Samhällsengagemang i form av CSR, Corporate Social Responsibility, är en av Chas grundläggande värderingar. Vi försöker göra världen till en bättre plats genom att sponsra en mängd olika projekt.

ITO – Innovation Time Off

Chas har låtit sig inspireras av Google. Som anställd på Chas kan du ägna en del av din tid åt valfritt projekt, gärna ett med CSR-anknytning. Enda kravet är att projektet är bra för vår verksamhet.

Mentorprogram

Möjlighet till stöd och råd ska alltid finnas nära till hands. Varje anställd har en mentor att rådfråga när du stöder på den där svåra uppgiften eller bara behöver tips om en kurs eller litteratur. För den som är mentor är det ofta både givande och lärorikt att vidareförmedla sina kunskaper.

Vidareutbildning

För att utvecklas och känna sig trygg i sin kompetens är vidareutbildning ett viktigt verktyg. Konsulten placerar sig bland de främsta på marknaden och vi kan skryta med att ha de främsta konsulterna.

Massage

En av våra förmåner är massagetid varannan vecka. Vi har ett massagerum och en professionell massageterapeut som kommer till Chas varannan vecka. Våra konsulter bokar tid och får avkopplande massage på arbetstid.

Städhjälp vid föräldraledighet

Att få barn innebär en stor omställning. Vi vill ge våra konsulter möjligheten att njuta av den första tiden som förälder utan att behöva tänka på städning. Därför bjuder vi våra konsulter på fyra städtillfällen när de blivit föräldrar.

Jämställdhetsbonus

Chas tar sitt ansvar för att främja jämställdhet. Till konsulter som jämställt delar på föräldraförsäkringen utgår en jämställdhetsbonus, oavsett om den förälder som arbetar på Chas är man eller kvinna.

Rymliga lokaler

I Chas lokaler omges du av luftiga ytor och snygga graffitimålningar på väggarna. Vi har skapat en inspirerande, ganska clean atmosfär som samtidigt är inbjudande och trivsam. Edge och harmoni i ett. Varje konsult har gott om utrymme och möjlighet till avkoppling i form av till exempel biljard och pingis.

Extra föräldradagar

Vi ger nyblivna pappor fem extra lediga dagar vid barns födelse. Med de extra föräldradagarna vill vi inspirera männen till att ta större ansvar. Dessutom tror vi att den här förmånen även kommer de nyblivna mammorna till gagn då den ger dem extra stöd från fäder vid barns födelse.

Traineeprogrammet

Nu kan du kombinera din LIA-period med Chas Academy Trainee Program.
Hos oss finslipar du dina kunskaper och får arbetslivserfarenhet genom att arbeta med riktiga projekt. Med ett spännande kundregister har vi alltid utmanande och utvecklande uppgifter att erbjuda.

Vi tar emot trainees inom inriktningarna:
  • Frontend utveckling
  • Backend utveckling
  • Management
  • Interaktionsdesign
  • Sälj

Är du en av de 5 % som vi antar - skicka en ansökan till oss!

Var inte en främling!

Just det! Stick inte och göm dig! Vi tycker att du ska hålla kontakten med oss på Chas via Facebook och Twitter!