Lediga tjänster

Publicerad

Arbetsroll och ort

Sök jobbet senast

2017-05-26
Nu söker Chas Frontendare!
Stockholm
2017-06-24

Är du en hungrig Frontend-utvecklare? Har du förmågan att lösa även de mest komplexa utmaningarna? Brinner du för webbutveckling? Vill du vara med och påverka ett företag som redan är bra till att bli ännu bättre? Bra, fortsätt läsa! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att diskutera fram lösningar och har inget emot en och annan biljardrunda eller spelkväll på kontoret. Tjänsten är en konsultroll så du kommer arbeta med någon av våra intressanta kunder medan Chas står för kollegor, event och utbildningstillfällen! Vi letar efter dig som har minst två års arbetslivserfarenhet av frontend-utveckling, du får gärna ha suttit med i projekt med Angular och/eller React. Vi vill att du har: - Arbetat som frontend-utvecklare i över 2 år Är du duktig på några av nedanstående tekniker så vill vi gärna träffa dig: - Html5 - Css3 - Javascript - Responsiv design - React, Angular eller något annat spännande ramverk? Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du åtminstone kunna förstå svenska bra. Om Chas Chas Visual Management är ett modernt konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, t.ex. DICE/EA och Spotify och flera stora myndigheter och statliga bolag. Vi är värdestyrt bolag där vi tillsammans skapar vår framgång. Vårt främsta motto är "Konsulten i fokus" och detta präglar hela vårt företag. Vår verksamhet utgår från våra konsulters behov och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska växa, både i sina yrkesroller och som individer. Vi erbjuder en ärlig och stimulerande miljö för dig som vill utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Sveriges bästa it-konsultbolag. Låter det spännande? Gå gärna in på www.chas.se/ansok för att skicka din ansökan. Tagga din ansökan med "Frontend" i listan över tekniker. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

2017-05-24
Fullstack PHP-utvecklare
Stockholm
2017-06-23

Är du en Fullstack PHP-utvecklare som brinner för webbutveckling? Vill du sitta i en miljö där du snabbt utvecklas och utmanas? Kan du jobba i team i ett stort projekt och tänka långsiktigt likväl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Du uppskattar teamwork, vill arbeta teknikdrivet och vill ha roligt på jobbet? Du kommer arbeta som konsult hos någon av våra kunder som kan vara inom allt ifrån spel-, retail-, bank & finans- till telekom-branschen eller varför inte någon spännande start-up? Vi förväntar oss att du har minst 2 års erfarenhet av utveckling där du har arbetat med: * PHP * Wordpress * Javascript Bonus om du även har koll på: jQuery, Bootstrap, Laravel, React och/eller Angular Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du behärska svenska mycket bra. Chas Visual Management är ett modernt konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, t.ex. DICE/EA och Spotify och flera stora myndigheter och statliga bolag. Vi är värdestyrt bolag där vi tillsammans skapar vår framgång. Vårt främsta motto är "Konsulten i fokus" och detta präglar hela vårt företag. Vår verksamhet utgår från våra konsulters behov och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska växa, både i sina yrkesroller och som individer. Vi erbjuder en ärlig och stimulerande miljö för dig som vill utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Sveriges bästa it-konsultbolag. Låter det spännande? Gå gärna in på www.chas.se/ansok för att skicka din ansökan. Tagga din ansökan med "PHP-utvecklare" Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag så skicka din ansökan a.s.a.p!

2017-05-24
Redovisningsekonom vikarie
Nacka
2017-06-23

Som redovisningsekonom på Chas Visual Management AB kommer du arbeta med vårt härliga ekonomi-team! Du är van att arbeta med: * Löpande bokföring * Fakturering * Kontoavstämningar * Moms och arbetsgivardeklaration Du har några års arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är familjär med lönehantering samt inköp. Meriterande är om du har arbetat med programvaror från Visma såsom Admin 500 och Lön 600. Vi söker efter en ekonomiassistent som vill hjälpa oss under sommaren från i mitten av juni till i slutet av juli 20170612-20170731. Vi letar efter dig som är noggrann och har tidigare erfarenhet av att arbete med många olika delar inom en ekonomiorganisation. Om Chas Visual Management AB Chas Visual Management är ett modernt konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välkända och spännande företag och statliga bolag. Vi är värdestyrt bolag där vi tillsammans skapar vår framgång. Som kollegor är vi hjälpsamma, kompetenta inom vårt område och gillar att ta en pingisrunda på lunchen.

2017-05-16
IT-projektledare med minst 4 års erfarenhet
Stockholm
2017-06-15

Chas Visual Management är ett konsultbolag med fyra arbetsområden: management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Vi sätter konsulterna först och arbetar för att vidareutveckla våra konsulter åt det håll de vill. Idag arbetar vi med flera av Sveriges mest välkända och spännande företag både inom den privata och den offentliga marknaden. Vi erbjuder en stimulerande miljö för dig som vill utvecklas och växa med likasinnade. Nu söker vi en projektledare med 4 års erfarenhet av projektledning. I rollen har du tidigare varit inblandad i projektledning av utveckling och avveckling av IT-system inom offentlig sektor. Du kommer arbeta som konsult hos någon av våra spännande kunder inom allt ifrån retail, bank & finans, spel samt inom offentlig sektor. Du har denna kompetens och erfarenhet: * Minst 4 års erfarenhet som projektledare * Erfarenhet av ledning och samordning av förändringsprojekt inom IT-organisationer * Minst 1 års erfarenhet av utveckling av rutiner, processer och handböcker * God kommunikationsförmåga. Extra glada blir vi om du har: * Erfarenhet från försäkringsbranschen * Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-05-15
Årets arbetsgivare behöver Frontendare!
Stockholm
2017-06-11

Är du en hungrig Frontend-utvecklare? Har du förmågan att lösa även de mest komplexa utmaningarna? Brinner du för webbutveckling? Bra, fortsätt läsa! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att diskutera fram lösningar och har inget emot en och annan biljardrunda eller spelkväll på kontoret. Om tjänsten Vi letar efter dig som har minst tre års erfarenhet av frontend-utveckling, du får gärna ha suttit med i projekt med Angular och/eller React. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra spännande kunder och uppdragen varierar i längd och omfattning. Vi vill att du har: - Arbetat som frontend-utvecklare i över 3 år Är du duktig på några av nedanstående tekniker så vill vi gärna träffa dig: - Html5 - Css3 - Javascript - Responsiv design - Kanske något annat relevant? Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du åtminstone kunna förstå svenska bra. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-05-15
C#-/Node-utvecklare till vår kund inom Spel!
Stockholm
2017-06-14

Är du en C#-utvecklare som brinner för spelutveckling? Har du förmågan att lösa även de mest komplexa utmaningarna? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt så väl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Vi söker nu en duktig utvecklare som kommer arbeta med vår kund i spelbranschen, ( OBS. ej games & gambling)! Om tjänsten Vi letar efter dig som har minst 2 års arbetserfarenhet av utveckling inom både C# och Node.JS. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Arbetet kommer utföras ute hos någon av våra spännande kunder som erbjuder en miljö att snabbt utvecklas i. Nu vill du ta nästa kliv och vara med och ta fram framtidens spel! Vi vill att du känner dig trygg med, och vill utvecklas inom: * C#.NET * MS SQL * HTML/CSS * Javascript * Node.JS Du kanske även har kunskap om Unity, 3D-modellering, AngularJS eller agila arbetsmetoder? Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du åtminstone förstå svenska bra. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-05-12
Java-utvecklare till årets arbetsgivare!
Stockholm
2017-06-11

Om tjänsten Vi letar efter dig som har minst 3 års erfarenhet inom systemutveckling inom Java för att förstärka vårt team av kompetenta konsulter. Du kommer bli anställd av Chas och det är vi som står för konferenser, personlig utveckling och fina förmåner. Vi har kunder som erbjuder utvecklande projekt inom allt ifrån spel till retail. Krav: * Erfarenhet av Java EE under minst 3 år * Tala eller åtminstone förstå svenska bra Du får också gärna ha erfarenhet om/inom några av följande: * Jira * Linux * HTML5, jQuery eller CSS * XML Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-05-12
PHP-/mobilutvecklare till årets arbetsgivare!
Stockholm
2017-06-11

Är du en PHP-utvecklare som brinner för webbutveckling? Vill du sitta i en miljö där du snabbt utvecklas och utmanas? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt likväl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra kunder och uppdragen kommer variera i längd och omfattning. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra spännande kunder och uppdragen varierar i längd och omfattning. Vi förväntar oss att du har minst 2 års erfarenhet av utveckling där du har arbetat med: * PHP-utveckling * Wordpress * Javascript * jQuery Bonus om du även har koll på: Objective C, React och/eller Angular Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du behärska svenska mycket bra. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-05-12
.NET-utvecklare till årets Arbetsgivare!
Nacka
2017-06-11

Är du en .NET-utvecklare som brinner för webbutveckling? Har du förmågan att lösa även de mest komplexa utmaningarna? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt så väl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Om tjänsten Vi letar efter dig som har minst 3 års erfarenhet av utveckling inom .NET. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra spännande kunder som erbjuder en miljö att snabbt utvecklas i. Vi vill att du känner dig trygg med, och vill utvecklas inom: * C#.NET * MS SQL * HTML/CSS * Javascript * jQuery Du kanske även har kunskap om AngularJS, Episerver eller agila arbetsmetoder? Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du åtminstone förstå svenska bra. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-05-04
QA/Testare med fokus på automatisering till Chas
Stockholm
2017-06-04

Vi söker dig som vill jobba inom testautomatisering. Du ska ha några års erfarenhet av automatisering av tester, gärna erfarenhet av mobil- och apptestning. Du är ansvarig för att löpande öka teamets effektivitet genom att öka återkopplingen på hur tjänsterna fungerar. Du gör detta genom att jobba tillsammans med utvecklare och andra i teamet med att förbättra befintliga testramverk och system samt hitta mappning test-verksamhetsnytta. Du skriver själv och hjälper teamet ta fram effektiva automatiska test och att öka testtäckning för alla typer av tester. Du jobbar i ett korsfunktionellt team och hjälper till att involvera hela teamet i testning och sprida kunskap om test. Då appar, iOS och Android, är en central del av produkterna är din uppgift också att hitta effektiva sätt att testa av dessa. Även att ta fram och utveckla manuell utforskande testning ingår i rollen. Du kommer även vara del av en virtuell testgrupp som arbetar med att förbättra test-domänen. Chas Visual Management är ett modernt konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Vi sätter konsulterna först och arbetar för att vidareutveckla våra konsulter åt det håll de vill. Idag arbetar vi med flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, tex DICE/EA och Spotify, och kan erbjuda en stimulerande miljö för dig som vill utvecklas och växa med likasinnade. Nu söker vi en testare med fokus på automatisering till Chas! Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbete marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda på kontoret. Vi är värdestyrt bolag där vi tillsammans skapar vår framgång. Vårt främsta motto är "Konsulten i fokus" och detta präglar hela vårt företag. Vår verksamhet utgår från våra konsulters behov och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska växa, både i sina yrkesroller och som individer. Vi erbjuder en ärlig och stimulerande miljö för dig som vill utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Sveriges bästa it-konsultbolag. Låter det spännande? Gå gärna in på www.chas.se/ansok för att skicka din ansökan.

Jobbansökan

Ser du inte ansökningsformuläret? Prova att stänga av din ad-blocker om du har en sådan.
Vid problem v.g. kontakta marcus.kong@chas.se