Lediga tjänster

Publicerad

Arbetsroll och ort

Sök jobbet senast

2018-11-16
Är du vår nästa PHP-stjärna?
Stockholm
2018-12-09

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av utveckling där du arbetat med: * PHP-utveckling * Wordpress * Javascript * jQuery Bonus om du även har koll på: React och/eller Angular Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du behärska svenska mycket bra. Är du en PHP-utvecklare som brinner för webbutveckling? Vill du arbeta i en miljö där du utvecklas och får ta dig an nya utmaningar? Kan du jobba i stora projekt såväl som i mindre team och tänka både långsiktigt och pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Konsultrollen innebär möjlighet att forma din utveckling och/eller anta utmaningar inom projekt och områden som du kanske inte trott fanns inom räckhåll för dig. Du blir anställd av Chas och det är vi som står för underbara kollegor, att hitta uppdrag och ge dig utbildning. Arbetet utförs mestadels hos någon av våra kunder och uppdragen varierar i längd och omfattning. Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du gärna delar med dig av din kunskap och tar del av andras. Du gillar att prata med likasinnade och uppskattar en och annan biljardrunda eller LAN-kväll på kontoret. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som arrangerar Europas största företagstävling. Bland annat för vårt demokratiska arbetssätt med möjlighet till inflytande för medarbetarna, vårt sätt att arbeta med förmåner och personlig karriärutveckling. Chas har också utsetts till Årets Entreprenör i Europa av European Business Awards för hur vi med det etablerade bolagets trygga stabilitet arbetar med driv, innovativt tänkande och entusiasm som hos ett start up. Resultatet är att vi bedriver ett omfattande CSR-arbete, har startat upp en YH-skola som utbildar nya fullstackutvecklare och har ett produktbolag. Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya moderna tekniker hos våra kunder som är marknadsledande företag inom privat och offentlig sektor. Vi ger dig tillfälle att delta i konferenser och att utvecklas som person och som webbutvecklare. Du får också en mentor och access till vårt utbud av personalförmåner.

2018-11-07
Vi söker ny kollega till våra fantastiska mobilutvecklare
Stockholm
2018-12-09

Konsultrollen innebär möjlighet att forma din utveckling och/eller anta utmaningar inom projekt och områden som du kanske inte trott fanns inom räckhåll för dig. Du blir anställd av Chas och det är vi som står för underbara kollegor, att hitta uppdrag och ge dig utbildning. Arbetet utförs mestadels hos någon av våra kunder och uppdragen varierar i längd och omfattning. Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du gärna delar med dig av din kunskap och tar del av andras. Du gillar att prata med likasinnade och uppskattar en och annan biljardrunda eller LAN-kväll på kontoret. Vi letar just nu efter fler konsulter som är intresserade av mobilutveckling i allmänhet. Vi ser gärna att man tidigare har arbetat med objective C och/eller Swift och gjort iPhoneappar alternativt att man arbetat med Android eller ren webbutveckling i PHP eller Java och vill röra sig mer mot mobilutveckling. Vi tar för givet att du: • Har gjort appar i Android, Objective C och/eller Swift • Webbutveckling i PHP eller Java Vi blir extra glada om du kan: • Linux, HTML, CSS och/eller Apache. • Kanske har du även arbetat med interaktionsdesign och är inte rädd för att arbeta med digitala format. • Förutom ovan är det meriterande att ha gjort egna appar också, för iOS eller Android Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du behärska svenska bra. Vi ser fram emot en ansökan från det nya stjärnskottet, och kommer att intervjua löpande. Var ingen främling! Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2018-11-07
Bli en del av vårt .NET-team!
Stockholm
2018-12-09

Vi letar efter dig som har minst 3 års erfarenhet av utveckling inom .NET. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra spännande kunder som erbjuder en miljö att snabbt utvecklas i. Vi vill att du känner dig trygg med, och vill utvecklas inom: * C#.NET * MS SQL * HTML/CSS * Javascript * jQuery Du kanske även har kunskap om AngularJS, Episerver eller agila arbetsmetoder? Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du åtminstone förstå svenska bra. Är du en .NET-utvecklare som brinner för webbutveckling? Har du förmågan att lösa även de mest komplexa utmaningarna? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt så väl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som arrangerar Europas största företagstävling. Bland annat för vårt demokratiska arbetssätt med möjlighet till inflytande för medarbetarna, vårt sätt att arbeta med förmåner och personlig karriärutveckling. Chas har också utsetts till Årets Entreprenör i Europa av European Business Awards för hur vi med det etablerade bolagets trygga stabilitet arbetar med driv, innovativt tänkande och entusiasm som hos ett start up. Resultatet är att vi bedriver ett omfattande CSR-arbete, har startat upp en YH-skola som utbildar nya fullstackutvecklare och har ett produktbolag. Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya moderna tekniker hos våra kunder som är marknadsledande företag inom privat och offentlig sektor. Vi ger dig tillfälle att delta i konferenser och att utvecklas som person och som webbutvecklare. Du får också en mentor och access till vårt utbud av personalförmåner.

2018-11-07
Front end utvecklare till Chas!
Stockholm
2018-12-09

Vi letar efter dig som har minst tre års erfarenhet av frontend-utveckling, du får gärna ha suttit med i projekt med Angular och/eller React. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra spännande kunder och uppdragen varierar i längd och omfattning. Vi vill att du har: - Arbetat som frontend-utvecklare i över 3 år Är du duktig på några av nedanstående tekniker så vill vi gärna träffa dig: - Html5 - Css3 - Javascript - Responsiv design - Kanske något annat relevant? Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du åtminstone kunna förstå svenska bra. Chas Visual Management är ett modernt konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, t.ex. DICE/EA och Spotify och flera stora myndigheter och statliga bolag. Vi är värdestyrt bolag där vi tillsammans skapar vår framgång. Vårt främsta motto är "Konsulten i fokus" och detta präglar hela vårt företag. Vår verksamhet utgår från våra konsulters behov och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska växa, både i sina yrkesroller och som individer. Vi erbjuder en ärlig och stimulerande miljö för dig som vill utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Sveriges bästa it-konsultbolag. Låter det spännande? Gå gärna in på www.chas.se/ansok för att skicka din ansökan. Tagga din ansökan med "Frontend" i listan över tekniker. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner. www.chas.se

2018-11-07
Java-utvecklare
Stockholm
2018-12-09

Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet av systemutveckling inom Java som ska ingå i kunds leveransteam. Leveransteamen arbetar med utveckling och förvaltning av kundens it-tjänster som stödjer interna och externa användare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är vanligtvis analys, utveckling och systemtest. Krav: * Erfarenhet av Java EE under minst 2 år * Tala eller åtminstone förstå svenska bra Du får också gärna ha erfarenhet om/inom några av följande: * Jira * Linux * HTML5, jQuery eller CSS * JavaScript * XML * SQL * Bootstrap * Oracle Är du en Java-utvecklare som brinner för webbutveckling? Vill du arbeta i en miljö där du utvecklas och får ta dig an nya utmaningar? Kan du jobba i stora projekt såväl som i mindre team och tänka både långsiktigt och pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Konsultrollen innebär möjlighet att forma din utveckling och/eller anta utmaningar inom projekt och områden som du kanske inte trott fanns inom räckhåll för dig. Du blir anställd av Chas och det är vi som står för underbara kollegor, att hitta uppdrag och ge dig utbildning. Arbetet utförs mestadels hos någon av våra kunder och uppdragen varierar i längd och omfattning. Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du gärna delar med dig av din kunskap och tar del av andras. Du gillar att prata med likasinnade och uppskattar en och annan biljardrunda eller LAN-kväll på kontoret. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2018-11-07
Chas söker Tech-konsulter!
Stockholm
2018-12-09

Längtar du efter en ny utmaning? Har du hört talas om Chas? Vi är en koncern med konsultbolag, produktbolag och egen YH-utbildning. Helst och bäst arbetar vi i gränslandet där människor möter teknik. Vi har vuxit stadigt sedan länge och vill bli ännu fler! Vi har alla sorters webb-utvecklare, management-konsulter och interaktionsdesigners redan men har plats för fler. Har du kompetensen, drivet och personligheten? Tror du att du kan göra oss ännu bättre? Vi är ett värderingsstyrt, demokratiskt företag. CSR-projekten vi jobbar med har både teknisk och social inriktning, våra konsulter har veto-rätt när det gäller uppdrag och vi arbetar med ledande kunder inom spel, retail, telekom, bank & finans för att nämna några branscher. Vi respekterar och värdesätter privatliv och olikheter, åker på utlandskonferenser, har fester, spelkvällar, diverse korpenlag och andra träningsgrupper och vi är snälla! Här arbetar vi i team. Vi hjälper och peppar varandra och skapar framtidens webbplatser med framtidens tekniker i en stark företagskultur som vi noggrant byggt upp under våra 12 aktiva år! Vi söker dig som är duktig på det du gör och vill fortsätta utvecklas. Du hyser ett brinnande intresse för webb och teknik mår bra av personlig utveckling och gemenskap. Du är en bra kollega som gärna både hjälper till och lär dig ifrån resten av teamet! Har du erfarenhet av antingen webbutveckling, interaktionsdesign eller projektledning/kravställning så pratar vi gärna mer med dig! I vårt stall av anställda har vi bland annat folk som jobbar i/med några eller flera av dessa roller, språk, tekniker och ramverk: JavaScript + diverse moderna ramverk Wordpress och/eller PHP .NET Java EE Python/Django ID/UX/AD Tekniskt test Projektledning/Kravställning Generellt och grovt förenklat är det ett krav att du har arbetat minst 1 år om du är utvecklare, 2 år om du är Interaktionsdesigner och 3 år om din roll är inom management! Hör av dig! Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi skapat ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2018-11-07
Tech rekryterare / Headhunter till Chas!
Nacka
2018-12-09

Chas fortsätter att expandera och behöver nu en dedikerad Headhunter för att säkerställa att vi knyter åt oss stark kompetens inom framförallt programmering! Du kommer arbeta i en väldigt social roll med att prata med och attrahera kandidater samt sprida budskapet om vad för sorts arbetsgivare Chas är. Chas är ett nytänkande företag där ett stort samhällsengagemang genomsyrar verksamheten. Vi arbetar med många av marknadens ledande kunder och erbjuder våra konsulter stora möjligheter att själva styra och påverka sitt arbete och sin roll. Du kommer med andra ord vara i kontakt med väldigt många utvecklare i en fri roll, lära dig om deras drivkrafter och drömmar, fortsätta att förbättra Chas som arbetsgivare och även hjälpa till att stärka vårt Employer Brand! Vi är ett ungt team som har väldigt roligt tillsammans och vi brinner för att knyta till oss rätt personer till en fantastisk arbetsplats! Vi söker dig som har dina sociala egenskaper som dina främsta kombinerat med en god teknisk förståelse. Vi arbetar med rekrytering och headhunting mot främst utvecklare som vi behöver för att fortsätta expandera. Vi ser gärna att du redan idag har ett stort nätverk där du känner många utvecklare och dessutom har en god branschinsyn alternativt branschintresse. Vi vill forma rollen kring en person som vi tror på så din tidigare arbetslivserfarenhet är inte det viktigaste. Stor bonus såklart om du tidigare har arbetat med rekrytering eller i rollen som headhunter. Som person är du utåtgående och du drivs av att lära dig om och förstå andra människor samt om dig själv. Du är målmedveten och trivs i att arbeta mot tydliga mål. Du ska ha: Högskoleexamen God teknisk förståelse och insikt i IT-branschen Väldigt hög social kompetens Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2018-11-07
Drifttekniker / DevOps till värdedrivet It-bolag
Stockholm
2018-12-09

Vi expanderar och behöver stärka upp vår IT-operations. Du kommer att arbeta mycket självständigt, vägledd av vår IT-chef, och ansvara för att underhålla och kontinuerligt förbättra vår infrastruktur (servrar och nätverk) och optimera lösningar för säkerhet, tillgänglighet och prestanda, samt sköta drift, felsökning och monitorering av våra miljöer. Du kommer att underhålla och förbättra vår deploymentprocess och stötta våra utvecklingsteam i hur de efterföljer processen samt med din infrastuktursexpertis. Du kommer att hjälpa våra anställda med tekniska spörsmål, som hur de sätter upp e-post, datorer, etc. Ditt jobb inkluderar att planera och genomdriva lösningar som förenklar och effektiviserar alla dessa uppgifter. Du kommer att ha möjlighet att läras upp och växa in i och utveckla rollen tillsammans med oss. Teknisk flora Nätverk: • Nätverkshårdvara (Edge-Core, Unifi AP) • WLAN (Unifi, Radius, WPA2 Enterprise) • Switching (Cumulus Linux, VLAN, STP) • Routing (Linux router) • Other (IPv6, IDS: Suricata, DNS: BIND9, HTTP/HTTPS, SMTP/IMAP, DHCP, iptables) Servrar: • Serverhårvara (Dell PowerEdge) • Configuration Management (SaltStack) • Access and Authorisation Management (LDAP/AD: slapd, Samba 4, GOsa) • VPN (OpenVPN) • Other (IPMI, UPS; APC Smart UPS and apcupsd) • Backup (Amanda) • Virtualization (Ganeti, Xen) • Linux Server (Debian) • Windows Server 2016 • Shell Scripting (Bash) • Programming (Python, PHP) • Webbservrar (Apache, Nginx) • DBA (MySQL, MariaDB) • E-post (Postfix, Dovecot, Spamassassin, SOGo) • Kalendrar (CalDAV, CardDAV, ActiveSync, SOGo) • Monitorering (Icinga, Grafana) • ITIL (iTop) • Filservrar (OwnCloud) • SCM (Git) • SDLC (Jenkins, GitLab CI, Docker, SaltStack) • Loggning (Syslog, Sentry) • Du har teknisk erfarenhet av Linux server och virtuella miljöer • Plus om du har teknisk erfarenhet av Windows server och nätverkshårdvara • Plus om du har erfarenhet av att arbeta med SDLC- och deploymentprocesser • Du har förmåga att analysera, felsöka och lösa komplexa infrastrukturproblem • Du har förmåga att designa och implementera ny nätverksinfrastruktur Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2018-11-07
Konsult inom IT-projektledning
Stockholm
2018-12-09

Chas Visual Management är ett konsultbolag med fyra arbetsområden: management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Vi sätter konsulterna först och arbetar för att vidareutveckla våra konsulter åt det håll de vill. Idag arbetar vi med flera av Sveriges mest välkända och spännande företag både inom den privata och den offentliga marknaden. Vi erbjuder en stimulerande miljö för dig som vill utvecklas och växa med likasinnade. Nu söker vi en projektledare med 4 års erfarenhet av projektledning. I rollen har du tidigare varit inblandad i projektledning av utvecklingsprojekt inom IT-området (gärna webbutveckling). Du kommer arbeta som konsult hos någon av våra spännande kunder inom allt ifrån retail, bank & finans, spel alternativt inom offentlig sektor. Du är en person som ser människan först, du vet att man aldrig bör sluta lära och har ett ödmjukt tillvägagångssätt samt hög teknisk förståelse. Har du tidigare arbetat och trivts i en konsultroll är det en stor bonus. Du har denna kompetens och erfarenhet: - Minst 4 års erfarenhet som IT-projektledare - Erfarenhet från webbutvecklingsprojekt - Starka ledaregenskaper - God kommunikationsförmåga. Dina chanser ökar om du har arbetat med eller som: - Scrum eller agila projekt - Har en bakgrund som utvecklare - Har erfarenhet ifrån en konsultroll Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2018-10-19
Chas Academy söker Yrkeslärare till Fullstack-utbildning
Stockholm
2018-12-10

Du kommer arbeta som huvudsaklig lärare på skolan och få vara med att strukturera, planera och vidareutveckla innehållet i utbildningen samt bedriva undervisning och de arbetsuppgifter som hör till. Du är en person som är passionerad och ambitiös, du vet att lärandet aldrig egentligen slutar och ingen på riktigt kan bli fullärd. Du är strukturerad och värderar en hög detaljrikedom i ditt arbete. Du besitter också en hög teknisk förståelse men kan förenkla koncept utan större ansträngning. Har du tidigare arbetat och trivts i en konsultroll är det en stor bonus. Du har denna kompetens och erfarenhet: - Minst 3 års erfarenhet som utvecklare inom fullstack webbutveckling - Erfarenhet i programmeringsspråken PHP och JavaScript - Erfarenhet med att utveckla moderna applikationer anpassade för webben - Erfarenhet i bibliotek och ramverken jQuery, Angular, React, Laravel, node.js - Erfarenhet i versionshantering med Git - Erfarenhet med att undervisa och bedriva utbildning - God förmåga för kommunikation och att förklara komplicerade begrepp Dina chanser ökar om du har arbetat med eller som: - Att planera och arbeta med agila projektmetoder - Har arbetat i någon utsträckning med följande verktyg och tjänster: - GitHub - Google Suite - Docker - Vagrant - Har ett genuint intresse för grafisk design, user experience och tillgänglighetsanpassning - Har en bakgrund som lärare inom IT-utbildning på yrkeshögskolenivå - Har praktisk erfarenhet som utvecklare i olika typer av bolag (konsult, produktutveckling, webbyrå etc) Chas Academy är en yrkeshögskola som ägs och drivs av konsultbolaget Chas Visual Management. Vi utbildar inom Fullstack Webbutveckling och lägger stor vikt vid att vi har en praktiskt inriktning i vår undervisning. Vidare har vi också utvecklare som lärare, detta för att säkerställa att deras kunskaper är uppdaterade och relevanta för branschen. Vi kan erbjuda en aktiv miljö för dig som vill utvecklas och växa i din roll. Just nu söker vi en lärare med med 3-4 års arbetslivserfarenhet av programmering. I din bakgrund ser vi gärna att du tidigare har varit inblandad i undervisning inom IT-området (gärna webbutveckling) och brinner för såväl programmering som utbildning

Jobbansökan

Ser du inte ansökningsformuläret? Prova att stänga av din ad-blocker om du har en sådan.
Vid problem v.g. kontakta hussein.alasadi@chas.se