Lediga tjänster

Publicerad

Arbetsroll och ort

Sök jobbet senast

2017-10-19
Java-utvecklare
Norrköping
2017-11-16

Är du en Java-utvecklare som brinner för webbutveckling? Vill du sitta i en miljö där du snabbt utvecklas och utmanas? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt likväl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet av systemutveckling inom Java som ska ingå i kunds leveransteam. Leveransteamen arbetar med utveckling och förvaltning av kundens it-tjänster som stödjer interna och externa användare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är vanligtvis analys, utveckling och systemtest. Krav: * Erfarenhet av Java EE under minst 2 år * Tala eller åtminstone förstå svenska bra Du får också gärna ha erfarenhet om/inom några av följande: * Jira * Linux * HTML5, jQuery eller CSS * JavaScript * XML * SQL * Bootstrap * Oracle Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-10-17
Teknisk testare
Stockholm
2017-11-16

Konsultbolaget Chas som nyligen vann Employer of the year i European Business Awards behöver flertalet duktiga tekniska testare för att fylla våra spännande kunders behov! Vill du sitta i en miljö där du snabbt utvecklas och utmanas? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt likväl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du tilltalas av moderna arbetsgivare som gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Du har jobbat i minst 3 år som testare i en teknisk miljö. Du är törstig på kunskap och att fortsätta lära dig! Du har dokumenterad erfarenhet av att planera, dokumentera, implementera, exekvera, utvärdera och rapportera testning inom olika testområden. Du har arbetat med API-testning, t ex av REST-API:er. Din primära erfarenhet är ifrån test av webbapplikationer. Du har agerat kravställare mot projekt eller andra intressenter Du har erfarenhet av testautomatisering. Du har erfarenhet av agil utveckling i team. Bonus som sagt ifall du har en bakgrund som systemutvecklare och vi vill att du talar och förstår svenska mycket väl. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-10-17
UX-Designer till Chas Visual Management
Nacka
2017-11-16

Chas Visual Management är ett modernt konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Vi sätter konsulterna först och arbetar för att vidareutveckla våra konsulter åt det håll de vill. Idag arbetar vi med flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, tex DICE/EA och Spotify, och kan erbjuda en stimulerande miljö för dig som vill utvecklas och växa med likasinnade. Vi söker nu en UX Designer! I din roll kommer du att jobba nära produktägare och kravanalytiker som tillsammans alltid strävar att leverera den bästa användarupplevelsen där deras digitala kanaler ska vara marknadsledande. Vi söker dig som är kommunikativ och har en förmåga att på ett övertygande men ödmjukt sätt förmedla det användarcentrerade perspektivet. Vi ser också att du har en analytisk förmåga samt brinner för att skapa produkter som användarna älskar. Du har några års erfarenhet som UX-designer med tyngd på användbarhetsdesign för applikationer. Du bidrar du med idéer och lösningsförslag utifrån användarbehov och säkrar kvaliteten med användbarhetstester. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom området och har förståelse av analytiska verktyg, såsom Google Analytics. Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Gillar du att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda på kontoret. Bra, då vill vi träffa dig! Vi är värdestyrt bolag där vi tillsammans skapar vår framgång. Vårt främsta motto är "Konsulten i fokus" och detta präglar hela vårt företag. Vår verksamhet utgår från våra konsulters behov och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska växa, både i sina yrkesroller och som individer. Vi erbjuder en ärlig och stimulerande miljö för dig som vill utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Sveriges bästa it-konsultbolag. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner. Tycker du att detta låter intressant? Ansök då via vår hemsida www.chas.se/ansok så snart som möjligt.

2017-10-11
Java-utvecklare Sundsvall!
Sundsvall
2017-11-10

Är du en Java-utvecklare som brinner för webbutveckling? Vill du sitta i en miljö där du snabbt utvecklas och utmanas? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt likväl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet av systemutveckling inom Java som ska ingå i kunds leveransteam. Leveransteamen arbetar med utveckling och förvaltning av kundens it-tjänster som stödjer interna och externa användare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är vanligtvis analys, design och systemtest, d.v.s. framtagande av testfall och genomförande av systemtest. Krav: * Erfarenhet av Java EE under minst 2 år * Tala eller åtminstone förstå svenska bra Du får också gärna ha erfarenhet om/inom några av följande: * Jira * Linux * HTML5, jQuery eller CSS * JavaScript * XML * SQL * Bootstrap * Oracle Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-10-11
.NET-konsult
Sundsvall
2017-11-10

Är du en .NET-utvecklare som brinner för webbutveckling? Har du förmågan att lösa även de mest komplexa utmaningarna och drivs av att lära dig mer? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt så väl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet av utveckling inom .NET. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Syftet med tjänsten är att ingå i ett förvaltnings- och utvecklingsteam och förstärka med systemutvecklarkompetens i första hand men även vara beredd att genomföra övriga arbetsmoment inom livscykelmodellen (t.ex. kravfångst, test, analys, design, förvaltning) som krävs för att kunna leverera värde till kund. Erfarenhet av agil utveckling, SQL-server 2008 eller senare och god erfarenhet av programmering i ASP.net 4.0 eller senare är meriterande). Vi vill att du känner dig trygg med, och vill utvecklas inom: * C#.NET * MS SQL * HTML/CSS * Javascript * jQuery Du kanske även har kunskap om AngularJS, Episerver eller agila arbetsmetoder? Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-10-11
Testare
Sundsvall
2017-11-10

Konsultbolaget Chas som är bland 10 nominerade till Employer of the year i European Business Awards behöver flertalet duktiga tekniska testare för att fylla våra spännande kunders behov! Vill du sitta i en miljö där du snabbt utvecklas och utmanas? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt likväl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du tilltalas av moderna arbetsgivare som gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Konsulten kommer att ingå i ett testteam med arbetsuppgifter som bl.a. genomförande av icke-funktionella tester till projekt, utveckling av automatiserade testfall och utveckling av metoder, tekniker och verktyg för icke-funktionella tester. Erfarenhet inom systemutveckling med JEE och Java är meriterande - Du har jobbat i minst 3 år som testare med teknisk inriktning. Du får gärna ha en bakgrund som utvecklare, vi vill att du är törstig på kunskap och att fortsätta lära dig! - Du har dokumenterad erfarenhet av att planera, dokumentera, implementera, exekvera, utvärdera och rapportera testning inom olika testområden. - Du har arbetat med API-testning, t ex av REST-API:er. - Du har minst 2 års erfarenhet av testautomatisering. - Du har minst 2 års erfarenhet av agil utveckling i team. Bonus som sagt ifall du har en bakgrund som systemutvecklare och vi vill att du talar och förstår svenska mycket väl. Om Chas Chas Visual Management är ett modernt konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, t.ex. DICE/EA och Spotify och flera stora myndigheter och statliga bolag. Vi är värdestyrt bolag där vi tillsammans skapar vår framgång. Vårt främsta motto är "Konsulten i fokus" och detta präglar hela vårt företag. Vår verksamhet utgår från våra konsulters behov och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska växa, både i sina yrkesroller och som individer. Vi erbjuder en ärlig och stimulerande miljö för dig som vill utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Sveriges bästa it-konsultbolag. Låter det spännande? Gå gärna in på www.chas.se/ansok för att skicka din ansökan. Tagga din ansökan med "teknisk testare"

2017-10-11
Kravhanterare
Sundsvall
2017-11-10

Du kommer bli anställd som konsult och främst jobba hos några av våra kunder troligen på den offentliga marknaden. Vi erbjuder en stimulerande miljö för dig som vill utvecklas och växa med likasinnade. Nu söker vi en senior projektledare med 4 års erfarenhet av kravställning i leveransteam och IT-projekt. Du kommer i regel att medverka som kravfångare i leveransteam och/eller IT-utvecklingsprojekt. I rollen ingår att ansvara för dialog med beställare, kravare, utvecklare och testare, förstå och dokumentera behov. Arbetet innefattar även att samarbeta med ex. verksamheten, övriga kravfångare, systemutvecklare, projektledare, testledare och testare. Uppdraget kan också innebära att agera som Scrum Master, vilken ska fungera som teamets coach och aktivt hjälpa teamet att undanröja hinder, förbättra sitt arbetssätt och sin produktivitet Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du vill lära dig mer och tycker att ingen är fullärd. Du gillar att diskutera fram lösningar och är prestigelös i din yrkesroll. Du har denna kompetens och erfarenhet: * Minst 4 års erfarenhet av kravställning inom IT * Tidigare arbetat inom offentlig sektor * Erfarenhet ifrån SCRUM och/eller Agil projektmetodik Chas Visual Management är ett konsultbolag med fyra arbetsområden: management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Vi sätter konsulterna först och arbetar för att vidareutveckla våra konsulter åt det håll de vill. Idag arbetar vi med flera av Sveriges mest välkända och spännande företag både inom den privata och den offentliga marknaden. Vi erbjuder en stimulerande miljö för dig som vill utvecklas och växa med likasinnade.

2017-10-04
Sales Coordinator till Europas bästa arbetsgivare!
Nacka
2017-11-02

Säljavdelningen på Chas arbetar med att få företaget att växa och utvecklas. Vi är ett litet team som arbetar med konsultförsäljning mot både befintliga och nya kunder. Vi är glada, målmedvetna och hjälper alltid varandra. Nu behöver vi en ny kollega till teamet för att tillträda en helt ny tjänst som kommer fokusera på att matcha rätt konsult mot rätt uppdrag! Chas har ett starkt varumärke i ryggen med mängder av priser i bagaget, vi arbetar i en platt organisation där du själv sätter ribban för vad som är möjligt! Vi arbetar idag med häftiga kunder inom alltifrån spel, retail, telekom, bank och finans samt offentlig verksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta, men inte begränsas till: • Besvara våra kunders förfrågningar och skapa passande offerter • Att screena marknaden efter affärsmöjligheter som passar vår verksamhet samt agera på dem • Arbeta med kundvård mot våra befintliga kunder • Skapa vinnande prisstrategier • Hitta nya försäljningsmöjligheter och samarbetspartners • Hjälpa dina andra kollegor i teamet med sälj, upphandling och annat back-officearbete • Vidareutveckla ditt ansvarsområde och förbättra våra processer Vem är du? Vi tror att du är positiv, driven och analytisk. Vi bryr oss mer om vem du är än vad du har gjort. Vi ser gärna att du har arbetat med försäljning tidigare och har en utbildning inom ekonomi, marknadsföring, försäljning eller liknande. Vi tror att det här är du: • Snabbfotad, med stor respekt för deadlines och (enligt klyschan) gillar du ha flera bollar i luften • Letar lösningar istället för att se problemen • Ansvarsfull och strukturerad och äger dina projekt • Är utåtriktad, social och duktig på att kommunicera på svenska • Intresserad av försäljning och älskar att vinna • Målinriktad och går gärna den extra milen för teamet eller affären Chas Visual Management är ett modernt konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, t.ex. DICE/EA och Spotify och flera stora myndigheter och statliga bolag. Vi är värdestyrt bolag där vi tillsammans skapar vår framgång. Vårt främsta motto är "Konsulten i fokus" och detta präglar hela vårt företag. Vår verksamhet utgår från våra konsulters behov och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska växa, både i sina yrkesroller och som individer. Vi erbjuder en ärlig och stimulerande miljö för dig som vill utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Sveriges bästa it-konsultbolag.

2017-10-04
Nykundssäljare till Europas bästa arbetsgivare!
Nacka
2017-11-02

Är du Chas nya medarbetare? Vi söker en stjärna som är en naturlig säljare och drivs av att göra affärer! Du trivs i ett högt tempo, du bygger nätverk, du arbetar självständigt och gör det där lilla extra. Du kan även berätta om goda tidigare försäljningresultat! Vilka är vi? Säljavdelningen på Chas arbetar med att få företaget att växa och utvecklas. Vi är ett litet team som arbetar med konsultförsäljning mot både befintliga och nya kunder. Vi är glada, målmedvetna och hjälper alltid varandra. Nu behöver vi en ny kollega till teamet för att tillträda en helt ny tjänst som kommer fokusera på nykundsbearbetning. Chas har ett starkt varumärke i ryggen med mängder av priser i bagaget, vi arbetar i en platt organisation där du själv sätter ribban för vad som är möjligt! Vi arbetar idag med häftiga kunder inom alltifrån spel, retail, telekom, bank och finans samt offentlig verksamhet. Vem är du? Vi tror att du är positiv och driven, har arbetat i några år i en liknande tjänst. Du är en person som letar lösningar istället för att se problem. Du vill nå resultat samtidigt som du brinner för att se en nöjd kund och du tycker att jobbet blir roligare om du får ha flera bollar i luften samtidigt. Vi tror även att du är/har: - En naturlig fallenhet för att knyta kontakter och att bygga nätverk - Ser möjligheter i allt och är inte rädd för att lyfta luren för nya möjligheter - Vana av att arbeta med försäljning, kundkontakt och merförsäljning - Målinriktad och gärna går den extra milen för teamet - Utvecklar ditt affärsområde och alltid letar efter effektivare och bättre sätt att arbeta på Chas Visual Management är ett modernt IT-konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, t.ex. DICE/EA och Spotify samt flera stora myndigheter och statliga bolag. Vi är ett värdestyrt bolag som tar ansvar. Vårt främsta motto är "Konsulten i fokus" och detta präglar hela vårt företag. Vår verksamhet utgår från våra konsulters behov och vi arbetar hårt för att vår personal ska växa, både i sina yrkesroller och som individer. Vi erbjuder en ärlig och stimulerande miljö för dig som vill utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Sveriges bästa it-konsultbolag.

2017-10-04
Byggare sökes till IT-bolag i Nacka
Nacka
2017-11-03

Chas har sin verksamhet i en villa i Storängen i Nacka som håller på att renoveras och byggas om. Huset är tre våningar med i huvudsak kontorsytor. Chas egna bygg-team har nu behov av förstärkning i form av både en projektanställning och ett vikariat. Vi söker dig som vill vara en del i ett litet byggteam där arbetsuppgifterna är varierande och av olika dignitet. Tjänsten ställer krav på god fysik, kreativitet och flexibilitet. Vi har under året exempelvis byggt en bastu och ett gym, vi går nu in i nästa fas där vi exempelvis kommer bygga ett spa med relax-avdelning och ett nytt kök. Vi söker dig som har minst två års arbetslivserfarenhet som byggare alt. en junior byggare med utbildning inom bygg. Det är meriterande om du har erfarenhet inom spackling, målning och olika behörigheter inom byggnation. Ju bredare erfarenhet inom området desto bättre, men vi söker även dig som har mindre erfarenhet och relevant utbildning. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-09-25
Årets arbetsgivare vill ha fler PHP-utvecklare!
Stockholm
2017-10-25

Är du en PHP-utvecklare som brinner för webbutveckling? Vill du sitta i en miljö där du snabbt utvecklas och utmanas? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt likväl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra kunder och uppdragen kommer variera i längd och omfattning. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra spännande kunder och uppdragen varierar i längd och omfattning. Vi förväntar oss att du har minst 2 års erfarenhet av utveckling där du har arbetat med: * PHP-utveckling * Wordpress * Javascript * jQuery Bonus om du även har koll på: React och/eller Angular Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du behärska svenska mycket bra. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-09-25
Årets arbetsgivare vill ha fler Frontendare!
Stockholm
2017-10-25

Vi letar efter dig som har minst tre års erfarenhet av frontend-utveckling, du får gärna ha suttit med i projekt med Angular och/eller React. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra spännande kunder och uppdragen varierar i längd och omfattning. Vi vill att du har: - Arbetat som frontend-utvecklare i över 3 år Är du duktig på några av nedanstående tekniker så vill vi gärna träffa dig: - Html5 - Css3 - Javascript - Responsiv design - Kanske något annat relevant? Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du åtminstone kunna förstå svenska bra. Chas Visual Management är ett modernt konsultbolag med verksamhet inom fyra huvudsakliga områden - it-management, interaktionsdesign, programmering och utbildning. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välkända och spännande företag, t.ex. DICE/EA och Spotify och flera stora myndigheter och statliga bolag. Vi är värdestyrt bolag där vi tillsammans skapar vår framgång. Vårt främsta motto är "Konsulten i fokus" och detta präglar hela vårt företag. Vår verksamhet utgår från våra konsulters behov och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska växa, både i sina yrkesroller och som individer. Vi erbjuder en ärlig och stimulerande miljö för dig som vill utvecklas i din roll och tillsammans med oss skapa Sveriges bästa it-konsultbolag. Låter det spännande? Gå gärna in på www.chas.se/ansok för att skicka din ansökan. Tagga din ansökan med "Frontend" i listan över tekniker. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-09-25
Java-utvecklare till årets arbetsgivare!
Stockholm
2017-10-25

Är du en Java-utvecklare som brinner för webbutveckling? Vill du sitta i en miljö där du snabbt utvecklas och utmanas? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt likväl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Vi letar efter dig som har minst 2 års erfarenhet av systemutveckling inom Java mot webben för att förstärka vårt team av kompetenta konsulter. Du kommer bli anställd av Chas och det är vi som står för konferenser, personlig utveckling och fina förmåner. Vi har kunder som erbjuder utvecklande projekt inom allt ifrån spel till retail. Krav: * Erfarenhet av Java EE under minst 2 år * Tala eller åtminstone förstå svenska bra Du får också gärna ha erfarenhet om/inom några av följande: * Jira * Linux * HTML5, jQuery eller CSS * JavaScript * XML * SQL * Bootstrap * Oracle Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-09-25
Chas söker mobilutvecklare!
Stockholm
2017-10-25

Vi letar just nu efter fler konsulter som är intresserade av mobilutveckling i allmänhet. Vi ser gärna att man tidigare har arbetat med objective C och/eller Swift och gjort iPhoneappar alternativt att man arbetat med Android eller ren webbutveckling i PHP eller Java och vill röra sig mer mot mobilutveckling. Vi letar efter dig som är nyfiken och vill lära dig mer, samt har arbetat som utvecklare i minst ett år. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan pingis- eller biljardrunda på kontoret. Vi tar för givet att du: • Har gjort appar i Android, Objective C och/eller Swift • Webbutveckling i PHP eller Java Vi blir extra glada om du kan: • Linux, HTML, CSS och/eller Apache. • Kanske har du även arbetat med interaktionsdesign och är inte rädd för att arbeta med digitala format. • Förutom ovan är det meriterande att ha gjort egna appar också, för iOS eller Android Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du behärska svenska bra. Vi ser fram emot en ansökan från det nya stjärnskottet, och kommer att intervjua löpande. Var ingen främling! Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

2017-09-25
Europas bästa arbetsgivare vill ha fler .NET-utvecklare!
Stockholm
2017-10-25

Är du en .NET-utvecklare som brinner för webbutveckling? Har du förmågan att lösa även de mest komplexa utmaningarna? Kan du jobba i ett stort projekt och tänka långsiktigt så väl som pragmatiskt inför nästa sprint? Bra, då vill vi träffa dig! Vi tar för givet att du vill ha ett kontinuerligt utbyte med dina kollegor och att du tycker om att dela med dig av din kunskap. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan biljardrunda eller filmkväll på kontoret. Vi letar efter dig som har minst 3 års erfarenhet av utveckling inom .NET. Tjänsten är en konsulttjänst, vilket innebär att du blir anställd av Chas och det är vi som står för utbildning och underbara kollegor. Arbetet utförs oftast ute hos någon av våra spännande kunder som erbjuder en miljö att snabbt utvecklas i. Vi vill att du känner dig trygg med, och vill utvecklas inom: * C#.NET * MS SQL * HTML/CSS * Javascript * jQuery Du kanske även har kunskap om AngularJS, Episerver eller agila arbetsmetoder? Då våra kunder har som krav att våra konsulter ska kunna kommunicera på svenska, så behöver du åtminstone förstå svenska bra. Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som ligger bakom Europas största företagstävling. Några av anledningarna till detta är att vi vuxit organisk tillsammans med våra medarbetare som har stort inflytande och tillsammans har vi ett eget ekosystem med egen skola och förmåner för medarbetarna som sträcker sig utanför kontorets väggar. http://www.di.se/pressreleaser/2017/5/5/svensk-vinnare-i-europas-storsta-foretagstavling/ Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya och moderna tekniker. Utöver det får du möjlighet att arbeta med marknadsledande företag inom den privata och offentliga sektorn. Hos oss får du möjlighet att delta i konferenser, personlig utveckling/ kompetensutveckling, egen mentor samt ett brett erbjudande av personalförmåner.

Jobbansökan

Ser du inte ansökningsformuläret? Prova att stänga av din ad-blocker om du har en sådan.
Vid problem v.g. kontakta marcus.kong@chas.se