Lediga tjänster

Publicerad

Arbetsroll och ort

Sök jobbet senast

2023-05-31
Bid Manager inom IT
Nacka
2023-06-30

Är du vår nästa kollega? Vi är ett team av problemlösare med omfattande erfarenhet av IT och upphandling som arbetar med att hjälpa våra kunder med komplexa IT-lösningar.

Under året har Chas expanderat kraftigt inom den offentliga sektorn och vi söker nu fler personer som vill vara med på vår expansionsresa. Du ska vara en duktig säljare och kommer vara ansvarig för våra kunder inom offentlig sektor från hela landet och för våra leverantörer som oftast är IT-konsultbolag, programvaruföretag eller hårdvaruföretag.

Ditt jobb är att ta emot beställningar och tillsammans med våra kollegor och underleverantörer skapa ett kvalitativt, priseffektivt och socialt ansvarstagande anbudsförslag för kunden. Tempot är högt och vi har väldigt roligt tillsammans. I dagsläget är vi ett av Sveriges mest framgångsrika upphandlingsteam så du kommer lära dig av de bästa i branschen och knyta kontakter inom hela IT-Sverige.

Vad vi förväntar oss av dig:

Att du är en skicklig och förtroendeingivande kommunikatör med förmåga att förklara och förmedla våra fördelar. En av dina uppgifter kommer att vara att övertyga underleverantörer att välja att samarbeta med oss i en upphandling eller i ett avrop.

Att du med ansvarskänsla och omtanke hjälper våra kunder, underhåller kontakten med våra underleverantörer och förklarar de krav, utmaningar och möjligheter som identifieras i förfrågningsunderlagen.

Det kommer handla om IT - vi erbjuder dig teknikutbildningar hos oss och du måste vara beredd att bli supernörd inom vad varenda IT-Proffs i Sverige verkligen gör och vad de brinner för. Viss IT-vana är ett krav, men du behöver inte vara IT-proffs själv, bara väldigt, väldigt intresserad.

Du är supernoggrann och räds inte ansvarsfulla uppgifter då minsta fel kan kosta hela affären. Du ansvarar för att i koordination och samarbete med teamet utforma anbud, upprätthålla kvalitet och struktur samt att lämna in i tid och på ett korrekt sätt.

Telefonen är ditt primära arbetsredskap - datorn ditt sekundära. Du ringer hellre än mailar. 30-60 samtal på en dag med våra kunder och leverantörer är inte ovanligt.

Du ger mycket sällan upp och är lösningsorienterad som få (Envishet är en bra sak hos oss).

Du är en snäll lagspelare som drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat och du är proaktiv och strukturerad.

Du måste kunna tala svenska och skall kunna arbeta på plats med teamet i Nacka.







Vad vi ser som extra plus:

Systemvetarbakgrund (Examen eller praktisk erfarenhet), juridisk erfarenhet (Helst inom LOU), säljarbakgrund, tidigare bid manager på till exempel konsultbolag eller tidigare konsultchef.

Vad vi erbjuder:

En arbetsplats där du arbetar med ett team. Teamet sitter alla i samma rum och har alla samma mål som vi vill uppfylla tillsammans. Vi har toppmoderna lokaler och systemstöd och vi har som företag fått utmärkelsen Årets arbetsgivare både i Sverige och i hela Europa. Vi har mängder av förmåner och bryr oss om både dig som individ och också människorna runt omkring oss. Du kommer skratta många gånger om dagen och du kommer få fira framgångar ofta. Du kan läsa mer på vår hemsida: www.chas.se/jobb .

Startdatum är ASAP. Vi tar emot ansökningar löpande på www.chas.se/ansok .

2023-05-24
Chas söker utvecklare inom DevOps
Nacka
2023-06-23

Vi söker nu fler duktiga utvecklare inom DevOps som vill arbeta med spännande uppdrag som konsult hos oss på Chas!

JOBBA MED OSS

Tycker du att det är viktigt att jobba på ett företag som har högt ställda värderingar? Ett bolag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. På Chas vill vi inte enbart satsa på att ge våra konsulter högsta möjliga kompetens och de allra bästa uppdragen. Vi vill också ge tillbaka till samhället. Vi tycker även att det är viktigt att ha kul, därför åker vi på en utlandskonferens varje år och har minst ett roligt event per månad. Alla på bolaget är välkomna!!

På Chas har vi individen i fokus och vill förverkliga konsultens potential genom att få dem att utvecklas och bredda sin kompetens. Vi arbetar med många häftiga företag inom olika branscher. Några exempel är DICE, Rovio, Spotify, H&M, SEB, Telenor och SAS. Det finns alltid något för alla. Chas driver sin egna skola där våra konsulter får gå kurser gratis. Kanske vill du som Chassare fördjupa dig i Node.Js eller lära dig Swift? Inga problem!

Chas är ett företag som verkligen satsar på CSR-arbete, vi tror på att göra mer än att bara donera pengar. Vi har haft projekt där flera av våra konsulter åkt ner till Laos för att bygga upp en mikroekonomi mitt ute i djungeln. Vi har hållit utvecklingskurser i socialt utsatta områden och delat ut mat till hemlösa. Vill du också vara med och påverka samhället och kanske har ett eget CSR-projekt du brinner för? Då vill vi prata mer med dig!

Tillsammans här på Chas delar vi många erfarenheter, värderingar, förmåner och intressen. Det är vi tillsammans som utgör Chas och att vara en Chassare innebär att du blir en del av vår familj!

OM JOBBET

Vi söker dig som jobbat med DevOps i minst 2 år och har goda kunskaper inom backend-språk som: Python, Node.js, SQL och Java, samt att du suttit i Azure. Det är meriterande om du tidigare arbetat med AWS.

Självklart är du en lagspelare som lätt arbetar i team eller på egen hand om så krävs.

OM OSS

Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som arrangerar Europas största företagstävling. Bland annat för vårt demokratiska arbetssätt med möjlighet till inflytande för medarbetarna samt vårt sätt att arbeta med förmåner och personlig karriärutveckling. Chas har också utsetts till Årets Entreprenör i Europa av European Business Awards för hur vi med det etablerade bolagets trygga stabilitet arbetar med driv, innovativt tänkande och entusiasm likt start up-företag. Resultatet är att vi bedriver ett omfattande CSR-arbete, har startat upp en YH-skola som utbildar nya fullstack-utvecklare och har ett produktbolag.





Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya moderna tekniker hos våra kunder som är marknadsledande företag inom privat och offentlig sektor. Vi ger dig tillfälle att delta i konferenser och att utvecklas som person och som webbutvecklare. Du får också en mentor och access till vårt utbud av personalförmåner.

2023-05-24
DIMC söker specialister inom IT-Management
Nacka
2023-06-23

Tycker du att det är viktigt att jobba på ett företag som har högt ställda värderingar? Ett bolag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. På Chas vill vi inte enbart satsa på att ge våra konsulter högsta möjliga kompetens och de allra bästa uppdragen. Vi vill också ge tillbaka till samhället.

På Chas har vi individen i fokus och vill förverkliga konsultens potential genom att få dem att utvecklas och bredda sin kompetens. Vi arbetar med många häftiga företag inom olika branscher. Några exempel är DICE, Rovio, Spotify, Forskningsgrupper och Retailföretag. Det finns alltid något för alla. Chas har, tack vare vunna ramavtal, många kunder inom den offentliga sektorn som efterfrågar kompetens inom IT-management, Krav-och testledning och förvaltning.

Chas är ett företag som verkligen satsar på CSR-arbete, inte bara skickar pengar till välgörenhet helt utan uppföljning. Vi har haft projekt där flera av våra konsulter åkt ner till Laos för att bygga upp en mikroekonomi mitt ute i djungeln och hjälpt organisationer med sina hemsidor. Vi har hållit utvecklingskurser i socialt utsatta områden och delat ut mat till hemlösa. Vill du också vara med och påverka samhället och kanske har ett eget CSR-projekt du brinner för? Hos oss har du de möjligheterna. Det är vårt sätt att förbättra samhället.

Tillsammans här på företaget delar vi många erfarenheter, värderingar, förmåner och intressen. Det är vi tillsammans som utgör Chas och att vara en Chassare innebär att du blir en del av vår familj!

Som person ser vi att du är nyfiken med hjärtat på rätt plats som vill bli del av Chasfamiljen. Du är en person som brinner för det du jobbar med, engagerad, vill utvecklas och anta utmaningar. Delar du våra värderingar och vill vara med och påverka ser vi gärna att du söker dig till oss.





OM JOBBET

Chas avdelning DIMC, Department of IT-Management Consultants, söker fler specialister inom Kravhantering och Analys, Testledning inom IT, Agila Coacher, Förvaltningsledare och IT-Affärsanalytiker. Som konsult inom DIMC har man en lång erfarenhet inom IT-branschen och har gärna en systemutvecklarbakgrund som skapat en god förståelse för hur IT-system utvecklas och förvaltas. Vi ser gärna att du har flertalet lyckade projekt bakom dig och har suttit som konsult på flera företag och i olika branscher sedan tidigare. Har du certifiering inom Scrum, PM3, ITIL eller andra IT-ramverk är det mycket meriterande.





OM OSS

Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som arrangerar Europas största företagstävling. Bland annat för vårt demokratiska arbetssätt med möjlighet till inflytande för medarbetarna samt vårt sätt att arbeta med förmåner och personlig karriärutveckling. Chas har också utsetts till Årets Entreprenör i Europa av European Business Awards för hur vi med det etablerade bolagets trygga stabilitet arbetar med driv, innovativt tänkande och entusiasm som hos ett start up-företag. Resultatet är att vi bedriver ett omfattande CSR-arbete, har startat upp en YH-skola som utbildar nya fullstackutvecklare och har ett produktbolag.

2023-05-24
Fullstack-utvecklare till konsultbolag- Sveriges bästa arbetsgivare
Nacka
2023-06-23

JOBBA MED OSS

Tycker du att det är viktigt att jobba på ett företag som har högt ställda värderingar? Ett bolag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. På Chas vill vi inte enbart satsa på att ge våra konsulter högsta möjliga kompetens och de allra bästa uppdragen. Vi vill också ge tillbaka till samhället. Vi tycker även att det är viktigt att ha kul, därför åker vi på en utlandskonferens varje år och har minst ett roligt event per månad. Alla på bolaget är välkomna!!

På Chas har vi individen i fokus och vill förverkliga konsultens potential genom att få dem att utvecklas och bredda sin kompetens. Vi arbetar med många häftiga företag inom olika branscher. Några exempel är DICE, Rovio, Spotify, H&M, SEB, Telenor och SAS. Det finns alltid något för alla. Chas driver sin egna skola där våra konsulter får gå kurser gratis. Kanske vill du som Chassare fördjupa dig i Node.Js eller lära dig Swift? Inga problem!

Chas är ett företag som verkligen satsar på CSR-arbete, vi tror på att göra mer än att bara donera pengar. Vi har haft projekt där flera av våra konsulter åkt ner till Laos för att bygga upp en mikroekonomi mitt ute i djungeln. Vi har hållit utvecklingskurser i socialt utsatta områden och delat ut mat till hemlösa. Vill du också vara med och påverka samhället och kanske har ett eget CSR-projekt du brinner för? Då vill vi prata mer med dig!

Tillsammans här på Chas delar vi många erfarenheter, värderingar, förmåner och intressen. Det är vi tillsammans som utgör Chas och att vara en Chassare innebär att du blir en del av vår familj!

OM JOBBET

Vi söker dig som jobbat inom Fullstackutveckling i minst 4 år och som älskar att lösa problem. Ett stort plus är om du har kunskap inom systemarkitektur och god teknisk förståelse.

Vi tror att du har god kunskap inom Node.js, Angular eller React samt MySQL. Har du dessutom kunskap inom DevOps, sök!

OM OSS

Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som arrangerar Europas största företagstävling. Bland annat för vårt demokratiska arbetssätt med möjlighet till inflytande för medarbetarna samt vårt sätt att arbeta med förmåner och personlig karriärutveckling. Chas har också utsetts till Årets Entreprenör i Europa av European Business Awards för hur vi med det etablerade bolagets trygga stabilitet arbetar med driv, innovativt tänkande och entusiasm likt start up-företag. Resultatet är att vi bedriver ett omfattande CSR-arbete, har startat upp en YH-skola som utbildar nya fullstack-utvecklare och har ett produktbolag.





Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya moderna tekniker hos våra kunder som är marknadsledande företag inom privat och offentlig sektor. Vi ger dig tillfälle att delta i konferenser och att utvecklas som person och som webbutvecklare. Du får också en mentor och access till vårt utbud av personalförmåner.

2023-05-24
Erfaren Agil Coach till Europas bästa arbetsgivare
Nacka
2023-06-23

OM JOBBET

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som Agil Coach och har dokumenterad erfarenhet av att arbeta som Scrum Master, och certifiering inom Scrum. Har du dessutom certifiering inom SAFe är det meriterande.

JOBBA MED OSS

Tycker du att det är viktigt att jobba på ett företag som har högt ställda värderingar? Ett bolag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. På Chas vill vi inte enbart satsa på att ge våra konsulter högsta möjliga kompetens och de allra bästa uppdragen. Vi vill också ge tillbaka till samhället. Vi tycker även att det är viktigt att ha kul, därför åker vi på en utlandskonferens varje år och har minst ett roligt event per månad. Alla på bolaget är välkomna!!

På Chas har vi individen i fokus och vill förverkliga konsultens potential genom att få dem att utvecklas och bredda sin kompetens. Vi arbetar med många häftiga företag inom olika branscher. Några exempel inom den privata sektorn är DICE, Spotify, H&M och Svenska Spel och några kunder inom offentliga sektorn är Livsmedelsverket, Tullverket samt samtliga myndigheter i hela Sverige genom Kammarkollegiet. Det finns alltid något för alla. Chas driver sin egen skola där våra konsulter får gå kurser gratis. Kanske vill du som Chassare fördjupa dig? Inga problem!

Chas är ett företag som verkligen satsar på CSR-arbete, vi tror på att göra mer än att bara donera pengar. Vi har haft projekt där flera av våra konsulter åkt ner till Laos för att bygga upp en mikroekonomi mitt ute i djungeln. Vi har hållit utvecklingskurser i socialt utsatta områden och delat ut mat till hemlösa. Vill du också vara med och påverka samhället och kanske har ett eget CSR-projekt du brinner för? Då vill vi prata mer med dig!

Tillsammans här på Chas delar vi många erfarenheter, värderingar, förmåner och intressen. Det är vi tillsammans som utgör Chas och att vara en Chassare innebär att du blir en del av vår familj!

OM JOBBET

Vi vinner upphandlingar på löpande band och söker dig som har erfarenhet av att arbeta som Agil Coach. Känner du igen dig i exemplen nedan är du definitivt den vi söker!

Du ska ha Certifiering inom Scrum

Erfarenhet av att ha arbetat som Scrum Master

Samt har du certifiering inom SAFe är det meriterande.

På ett passionerat och uppmuntrande sätt bidra till att utveckla och sprida företagskulturen och det agila tänkandet

Utveckla en hälsosam, samarbetsvillig, ständigt förbättrad teknik- och produktkultur

Underlätta diskussion, beslutsfattande och konfliktlösning på agilt sätt

Erfarenhet och passion för att främja agilt arbetssätt och förändra nuvarande arbetssätt

Du har kunskap om agila metoder

Kunskap om agila mjukvaruutvecklingsprocesser

Stort intresse av att leda människor och teamutveckling.

Djup och bred teknisk kompetens och intresse.

Stor vana av mötes- och workshopledning, förberedelser och dokumentation. Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från Azure DevOps, Jira eller liknande system. Självklart är du en lagspelare som lätt arbetar i team eller på egen hand om så krävs. Våra uppdragsgivare befinner sig på många olika platser i landet och beroende på det specifika uppdraget finns möjligheten att delvis arbeta remote.

OM OSS

Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som arrangerar Europas största företagstävling. Bland annat för vårt demokratiska arbetssätt med möjlighet till inflytande för medarbetarna samt vårt sätt att arbeta med förmåner och personlig karriärutveckling. Chas har också utsetts till Årets Entreprenör i Europa av European Business Awards för hur vi med det etablerade bolagets trygga stabilitet arbetar med driv, innovativt tänkande och entusiasm likt start up-företag. Resultatet är att vi bedriver ett omfattande CSR-arbete, har startat upp en YH-skola som utbildar nya fullstack-utvecklare och har ett produktbolag.

Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya moderna tekniker hos våra kunder som är marknadsledande företag inom privat och offentlig sektor. Vi ger dig tillfälle att delta i konferenser och att utvecklas som person och som konsult. Du får också en mentor och access till vårt utbud av personalförmåner.

2023-05-24
Bli en del av vårt .NET team
Nacka
2023-06-23

JOBBA MED OSS

Tycker du att det är viktigt att jobba på ett företag som har högt ställda värderingar? Ett bolag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. På Chas vill vi inte enbart satsa på att ge våra konsulter högsta möjliga kompetens och de allra bästa uppdragen. Vi vill också ge tillbaka till samhället. Vi tycker även att det är viktigt att ha kul, därför åker vi på en utlandskonferens varje år och har minst ett roligt event per månad. Alla på bolaget är välkomna!!

På Chas har vi individen i fokus och vill förverkliga konsultens potential genom att få dem att utvecklas och bredda sin kompetens. Vi arbetar med många häftiga företag inom olika branscher. Några exempel är DICE, Rovio, Spotify, H&M, SEB, Telenor och SAS. Det finns alltid något för alla. Chas driver sin egna skola där våra konsulter får gå kurser gratis. Kanske vill du som Chassare fördjupa dig i Node.Js eller lära dig Swift? Inga problem!

Chas är ett företag som verkligen satsar på CSR-arbete, vi tror på att göra mer än att bara donera pengar. Vi har haft projekt där flera av våra konsulter åkt ner till Laos för att bygga upp en mikroekonomi mitt ute i djungeln. Vi har hållit utvecklingskurser i socialt utsatta områden och delat ut mat till hemlösa. Vill du också vara med och påverka samhället och kanske har ett eget CSR-projekt du brinner för? Då vill vi prata mer med dig!

Tillsammans här på Chas delar vi många erfarenheter, värderingar, förmåner och intressen. Det är vi tillsammans som utgör Chas och att vara en Chassare innebär att du blir en del av vår familj!

OM JOBBET

Vi söker nu erfarna C# och .NET utvecklare med minst 4 års erfarenhet som vill ta en ny utmaning i sin karriär. Vi har många spännande uppdrag som bara väntar på er!

Vi söker både dig som har backend och frontend kunskap inom teknikerna och vi ser gärna att du är bekant med Sharepoint eller EpiServer och även har en del integrationsprojekt i bagaget. Vi tror även att du har kunskap om DevOps, Azure eller AWS samt SQL och Javascript. Meriterande om du har suttit med .NET Core.

Vi tror att du är en medel-senior person som kan jobba i stora team och har vana i projektledningsmodellen Scrum.

OM OSS

Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som arrangerar Europas största företagstävling. Bland annat för vårt demokratiska arbetssätt med möjlighet till inflytande för medarbetarna samt vårt sätt att arbeta med förmåner och personlig karriärutveckling. Chas har också utsetts till Årets Entreprenör i Europa av European Business Awards för hur vi med det etablerade bolagets trygga stabilitet arbetar med driv, innovativt tänkande och entusiasm likt start up-företag. Resultatet är att vi bedriver ett omfattande CSR-arbete, har startat upp en YH-skola som utbildar nya fullstack-utvecklare och har ett produktbolag.





Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya moderna tekniker hos våra kunder som är marknadsledande företag inom privat och offentlig sektor. Vi ger dig tillfälle att delta i konferenser och att utvecklas som person och som webbutvecklare. Du får också en mentor och access till vårt utbud av personalförmåner.

2023-05-23
Chas söker Java-utvecklare som vill växa med oss!
Nacka
2023-06-22

Tycker du att det är viktigt att jobba på ett företag som har högt ställda värderingar? Ett bolag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Är det viktigt att individen har mycket att säga till om gällande sin arbetssituation? På Chas vill vi inte enbart satsa på att ge våra konsulter högsta möjliga kompetens och de allra bästa uppdragen. Vi vill också ge tillbaka till samhället. Vi tycker även att det är viktigt att ha kul, därför åker vi på en utlandskonferens varje år och har minst ett roligt event per månad. Alla på bolaget är välkomna!!

På Chas har vi individen i fokus och vill förverkliga konsultens potential genom att få dem att utvecklas och bredda sin kompetens. Vi arbetar med många häftiga företag inom olika branscher. Några exempel är DICE, Rovio, Spotify, H&M, SEB, Telenor och SAS. Det finns alltid något för alla. Chas driver sin egna skola där våra konsulter får gå kurser gratis. Kanske vill du som Chassare fördjupa dig i Node.Js eller lära dig Swift? Inga problem!

Chas är ett företag som verkligen satsar på CSR-arbete, vi tror på att göra mer än att bara donera pengar. Vi har haft projekt där flera av våra konsulter åkt ner till Laos för att bygga upp en mikroekonomi mitt ute i djungeln. Vi har hållit utvecklingskurser i socialt utsatta områden och delat ut mat till hemlösa. Vill du också vara med och påverka samhället och kanske har ett eget CSR-projekt du brinner för? Då vill vi prata mer med dig!

Tillsammans här på Chas delar vi många erfarenheter, värderingar, förmåner och intressen. Det är vi tillsammans som utgör Chas och att vara en Chassare innebär att du blir en del av vår familj!

OM JOBBET

Vi söker nu Java utvecklare gärna med två eller fler års erfarenhet som är på jakt efter nya spännande utmaningar, vi söker dig som vill fortsätta utvecklas och hålla sig uppdaterad inom de senaste teknikerna. Förutom att vara en vass Java utvecklare så är det meriterande om du har kunskaper inom Jira och SQL, Spring och Bootstrap, samt om du suttit i AWS (Amazon Web Service).

Vi ser gärna även att du kan ta ett stort ansvar och har en god kommunikationsförmåga.

OM OSS

Chas har utsetts till Europas bästa arbetsgivare av European Business Awards som arrangerar Europas största företagstävling. Bland annat för vårt demokratiska arbetssätt med möjlighet till inflytande för medarbetarna samt vårt sätt att arbeta med förmåner och personlig karriärutveckling. Chas har också utsetts till Årets Entreprenör i Europa av European Business Awards för hur vi med det etablerade bolagets trygga stabilitet arbetar med driv, innovativt tänkande och entusiasm likt start up-företag. Resultatet är att vi bedriver ett omfattande CSR-arbete, har startat upp en YH-skola som utbildar nya fullstack-utvecklare och har ett produktbolag.

Som anställd på Chas erbjuder vi dig möjlighet att arbeta med nya moderna tekniker hos våra kunder som är marknadsledande företag inom privat och offentlig sektor. Vi ger dig tillfälle att delta i konferenser och att utvecklas som person och som utvecklare. Du får också en mentor och access till vårt utbud av personalförmåner.

2023-05-23
Produktbolag söker arbetsam och driven person till säljavdelning
Nacka
2023-06-22

Oden Business Intelligence är ett produktbolag som utvecklar ett datadrivet affärssystem och HR-system. Utvecklingen har pågått under en längre tid och det är nu dags att sätta tänderna i marknaden och därför söker vi en driven, arbetsam person som vill lära sig om sälj och är beredd att ge det lilla extra för att få ut produkten på marknaden.

Vi är beredda att satsa på dig som person och utveckla dig till en duktig IT-säljare om du är beredd att ge det lilla extra.

Du kommer att få arbeta med nykundsbearbetning, hålla demo, förhandlingar och att komma till avslut!

Vad vi förväntar oss av dig:

Vi förväntar oss att du är beredd att ge det lilla extra och vara nyfiken på att lära dig i din roll. Du behöver kunna hantera telefonsamtal och inte vara rädd för att ringa kalla samtal för att boka in möten. Vi förväntar oss att du är nyfiken på branschen och systemen du säljer och tar dig tid att sätta dig in i systemen för att kunna presentera det för kunder på bästa sätt.

Vi förväntar oss att du inte är den som ger upp i första taget utan accepterar att det tar lite tid att lära sig ett system. Ger du dig själv den tiden garanterar vi att du kommer att bli en grym säljare med lite coaching från din chef och bolagets VD.

Vad vi erbjuder:

En unik möjlighet att få vara med i ett startup bolag där vi ska gå ut med produkten på marknaden, att sätta Oden på kartan!

En provisionsbaserad lön där du kan påverka din lön genom att sätta sälj. Med goda förutsättningar till bra löneökning de kommande 5 åren.

En mängd förmåner så som; Friskvårdbidrag, Gratis gym, fri parkering, Utlandskonferens 1ggr/år och Sverigekonferens tillsammans med koncernen, teamkonferenser, bidrag på SL, Benify-förmåner, bokbidrag, tandvårdbidrag, extra föräldradagar, städhjälp vid barns födsel, lojalitetsbonus och mycket mer.

Förutsättningar:

Du behöver kunna arbeta på plats på kontoret i Nacka, Stubbsundvägen 11.

Du har en gymnasieutbildning inom naturvetenskap eller samhällskunskap.

Du kan flytande svenska.

Du behöver vara intresserad av IT.

Meriterande:

Tidigare arbete inom säljyrket

Jobbansökan

Ser du inte ansökningsformuläret? Prova att stänga av din ad-blocker om du har en sådan.
Vid problem v.g. kontakta work@chas.se