Chas förvärvar nya lokaler i Nacka, “Chas Villa”

Den 19 mars undertecknades köpeavtalet på Chas Visual Managements nya lokaler och Vd:ns dröm att köpa ett eget hus har gått i uppfyllelse.

För att kunna skapa en unikt kreativ och modern arbetsplats kommer fastigheten att genomgå en omfattande renovering under våren.

Den 30 juni kommer Chas Villa slå upp portarna och kommer då att vara bas för Chas hela verksamhet, både web- och produktutveckling.

– ”För snart fem år satte jag målet att kunna köpa ett eget hus till Chas – vår alldeles egna “Chas Villa” som ska vara den mest kreativa och moderna arbetsplatsen som man kan tänka sig. Nu har vi äntligen tagit ett väldigt betydande steg och köpt oss vår egen fastighet” Säger Charlie Hansson, VD, efter köpet.

Om Chas Visual Management (org nr 556726-4758)

Chas Visual Management är ett av Sveriges främsta konsultbolag inom IT och Management. I dagsläget har Chas cirka 60 anställda men växer kraftigt. Kunder vänder sig att Chas när de vill ha hjälp med allt inom utveckling och management. Chas verksamhet genomsyras av företagets tre grundvärden; Konsulten i fokus, Sveriges mest prisvärda IT-konsulter och Socialt ansvarstagande. 2012 hade Chas en omsättning på 24,5 mkr.