Chas tar plats bland giganterna: erbjuds ramavtal enligt Kammarkollegiets beslut

Chas tar plats bland giganterna igen: Erbjuds ramavtal enligt Kammarkollegiets beslut avseende tilldelning i upphandlingen av Programvaror och tjänster 2014 – Informationsförsörjning.

Chas, med Bahnhof som partner för infrastruktur och molntjänster, tillhör de sju anbudsgivare som rekommenderas få ramavtal enligt Kammarkollegiets upphandling av Programvaror och tjänster 2014 – Informationsförsörjning.

– Det är roligt att konstatera att de tjänster vi levererar än en gång bevisas vara ett attraktivt alternativ i konkurrensen med de största bolagens, säger Charlie Hansson, vd för Chas Visual Management.

Upphandlingen är värderad till upp till 800 miljoner kronor på 2 år och omfattar hela Sverige.

– Det här befäster vår roll som leverantör till offentlig sektor där jag tror att man uppskattar att vi med våra många specialistunderkonsultbolag kan matcha miljardbolagens leveransförmåga och samtidigt behålla de mindre bolagens flexibilitet och kostnadskostym, säger Charlie Hansson.

Bahnhof är Chas partner för infrastruktur och molntjänster för det här ramavtalet.

– Vår infrastruktur uppfyller kravet Based in Sweden och vi är specialister på sekretess. Vi motarbetar aktivt läckor, industrispionage och andra angrepp som våra kunder vill slippa, samtidigt som vi självklart erbjuder en stabil miljö. Allt detta är så klart viktiga aspekter för Kammarkollegiet och offentlig sektor, säger Jon Karlung, vd för Bahnhof.

Med hänsyn till avtalsspärr enligt LOU 16 kap. 1 § kan avtal tecknas tidigast 14 april.