Chas tävlar för Sverige i kategorin Socialt ansvar & Miljömedvetenhet bland företag som gör skillnad i världen

Chas Visual Management kommer i år att representera Sverige i European Business Awards tävling i kategorin Socialt ansvar och miljömedvetenhet. Bland hundratals nominerade i Sverige valdes Chas till att på Europa-nivå mätas mot de andra ländernas representanter.

– Det är otroligt spännande att återigen få representera Sverige i denna tävling, och nu i kategorin The Social Responsibility and Environmental Awareness Award, som varit ett av företagets huvudfokus sedan bolaget startades 2005, säger Charlie Hansson, vd och grundare, Chas.

EBA – European Business Awards är Europas största och mest väletablerade mätsticka för att se vilka företag som förändrar världen. Kategorierna sträcker sig från dem som har den mest innovativa entreprenören till de företag som tar störst socialt ansvar.

Efter att ha granskat 120 000 företag i 33 länder skapade EBA en lista med framstående bolag inom varje kategori. Därefter har en jury bestående av ledare och politiker utsett nationella vinnare som får äran att åka till EBA-galan, som i år hålls i Warszawa den 3:e och 4:e december, för att representera sina respektive länder i finalen.

Sverige har nu representanter i tio olika kategorier där Chas valts ut i kategorin socialt ansvar och miljömedvetenhet då Chas har varit delaktigt i mängder med samhällsförbättrande projekt i många år. Bland annat har vi rest till Laos för att delta i ett projekt som syftar till att bidra till att bygga upp en mikroekonomi för de fattiga byarna på landsbygden i norra Laos. (Mer info: https://chas.se/csr/en-helt-vanlig-ovanlig-dag-pa-chas/) Chas har också kopplat sitt Employee Referral Program till CSR-projekt som medlemmarna kan välja att antingen arbeta aktivt i eller skänka pengar till.

Chas har tidigare representerat Sverige vid EBA-galan och vunnit i kategorierna Årets arbetsgivare i Europa 2016/17 och Årets entreprenör i Europa 2017/18 som Charlie Hansson utsågs till.

Information om tävlingen finns på  http://www.businessawardseurope.com

Chas media tool kit: http://chas.se/press

Contact:          Charlie Hansson, VD och grundare, Chas

+46 8 744 55 49

 

Aurora Gullberg, Head of Communication, Chas

aurora.gullberg@chas.se

+46 73 520 12 78