CHAS TÄVLAR I GENREN ÅRET S ENTREPRENÖR I EUROPA

Chas representerar återigen Sverige vid årets upplaga av European Business Awards – den här gången i kategorin Entrepreneur of The Year 

I mars utsågs Chas till National Winner i kategorin Entrepreneur of The Year 2017/18 av RSM European Business Awards. Nu väntar den europeiska upplagan där Chas för andra året i rad kan sätta Sverige på kartan.

– Det är givetvis väldigt stort för oss och för Sverige att vi på Chas återigen uppmärksammas på europeisk nivå för det arbete vi utför och det värde det ger, säger Charlie Hansson, grundare och VD, Chas Visual Management AB.

Det är totalt 112 000 företag i Europa som har granskats av European Business Awards i år. 88 av dem har kvalificerat sig till att finnas med på listan “Ones to Watch” varav Chas är en av 11 vinnare som EBA-juryn utsett till National Winner.

European Business Awards sponsras av RSM* och går av stapeln för 11:e året i rad. Utöver EU-länderna representerades också Turkiet, Norge, Schweiz, Serbien och Makedonien.

*Huvudsponsorn RSM är världens sjätte största revisorsnätverk. European Business Awards verkar för att främja samarbetet mellan Europeiska entreprenörer. entreprenörgemenskap. Andra sponsorer är UK Trade and Investment, ELITE och PR Newswire.

Chas är en koncern bestående av fyra bolag; Chas Visual Management AB, Oden Business Intelligence, Chas Real Estate och den senaste satsningen Chas Academy. Chas är på god väg att bli en ”Skandinavisk Sillicon Valley-koncern” med målet att utvinna konkurrensfördelar i synergierna som skapas i de olika verksamheterna. I nuläget har Chas över hundra anställda medarbetare och erbjuder konsulttjänster, specialistkompetens och helhetslösningar inom IT med kunder inom både offentlig och privat sektor. YH-skolan Chas Academy utgör en viktig del i att förse såväl Chas, men också Sverige i stort, med nya talanger inom fullstack webbutveckling.

Imorgon, 23 maj, utses den europeiska vinnaren.

Länkar:
Chas media tool kit: http://chas.se/press
European Business Awards: http://www.businessawardseurope.com/
RSM: http://www.rsmi.com

Contact:
Charlie Hansson, VD och grundare, Chas
+46 8 744 55 49

Aurora Gullberg, Head of Communication, Chas
aurora.gullberg@chas.se, +46 70 7227900