Vad kan vi hjälpa dig med?

Chas erbjuder mängder av tjänster inom flera områden. Vi tillhandahåller såväl resurskonsulter som kompletta IT-Projekt. Vi har de duktigaste konsulterna på marknaden.

Programmering

Vi håller oss alltid uppdaterade på nya tekniker och strävar hela tiden mot att vara verksamma i systemutvecklingens framkant.

Design

Inom området interaktionsdesign och art direction erbjuder vi många olika typer av tjänster. Ett av områdena vi gärna jobbar med och har stor erfarenhet av är UX / användarvänlighet.

Management

Våra managementkonsulter analyserar, finner den bästa lösningen och genomför projektet. Vi förändrar och utvecklar dina processer, verksamhet och förvaltning. Alltid enligt best practice eller bättre.

Utbildning

Vi driver en egen yrkeshögskoleutbildning och erbjuder företagsutbildningar genom Chas Academy. Vi har också lång erfarenhet av att utbilda inom många olika områden, lärosäten och företag t.ex. YH-utbildningar.

Consulting

Vår huvudverksamhet har i många år varit att leverera Sveriges mest prisvärda och duktiga konsulter. Vi erbjuder alla former av konsulttjänster inom system- och applikationsutveckling, design, management och utbildning.

Chas säljchef

Nathalie Sahlström

073 520 12 74

nathalie.sahlstrom@chas.se


Solutions

Vår inhouse-byrå Chas Solutions levererar kompletta lösningar i form av web-applikationer, appar, web-sajter, interna verktyg och allt annat ni kan tänkas behöva i er verksamhet. Vår organisation levererar know-how och specialistkunskaper med precision.

Chas Solutions

Fredrik Järnehag

070 358 78 19

fredrik.jarnehag@chas.se


Partner Network

Chas Partner Network är ett nätverk för våra samarbetspartners. Som partner till Chas får ni möjlighet att gå med oss som underleverantör i upphandlingar, ta del av våra förfrågningar, avrop och ramavtal.

Network Manager

Simon Gezelius

073 520 12 22

simon.gezelius@chas.se

Företagsutbildningar

Läs mer

Sveriges mest kraftfulla affärssystem

Vi har under många år utvecklat och förfinat Oden Business Intelligence, ett av marknadens snabbaste och mest kraftfulla affärssystem speciellt utformat för tjänstesektorn. Perfekt för företag vars primära tillgång är tjänster, till exempel konsultbolag, advokatbyråer och bemanningsbolag.

Läs mer